top of page

Mijn Project

In 2019 besloot ik mee te doen aan de workshop “Mijn Project” bij fotograaf Theo Bosboom om een fotoserie te gaan maken.

Deze workshop is bedoeld voor fotografen die meer verdieping in hun fotografie willen en meer mogelijkheden willen onderzoeken om iets met de fotografie te gaan doen. Dat was precies waar ik aan toe was.

Toen ik in 2019 besloot mee te doen aan de workshop moest ik een onderwerp kiezen wat dicht bij huis ligt, zodat ik er vaak naar toe kon gaan. Het onderwerp was snel gekozen. Ik besloot me te gaan focussen op de “Afferdense en Deestse Waarden”, op nog geen 300 meter vanaf mijn huis.

Onder leiding van Theo ben ik ruim een jaar lang intensief bezig geweest met dit project.

Daarvoor heb ik de natuur in het gebied een jaar lang fotografisch gevolgd. Zo heb ik de ontwikkeling meegemaakt van een door zandafgravingen kaal geworden gebied tot een gebied met een unieke levende natuur.

 

Deze workshop heeft geresulteerd in een expositie, een film, een boek en ik heb een artikel mogen schrijven voor het fotografieblad Natuurfotografie Magazine. Zie hiervoor bij het tabblad  “Publicaties”.

bottom of page